Maustehylly

Sain viimeinkin maustehyllyn valmiiksi. Hylly on tehty vanerista, ja se on mitoitettu yläkaapin ja työtason väliin. Vaneri on kierrätettyä pakkausvaneria, jonka saimme ilmaiseksi, ja naulat löytyivät kalustetoimittajan ruuvilaatikosta. Ainoa ostos oli kalustemaali, jota meni kolmen maalikerroksen verran. Valkoinen maali valittiin siksi, että mausteiden värit tulevat esiin, ei itse hylly. Pieneen hyllyyn mahtuu yllättävän monta purkkia, kuten kuvasta näkyy. Voimme jatkossa siis huoletta maustaa monipuolisemmin.

Mitat: leveys 370 mm, korkeus 497 mm, syvyys 60 mm
Materiaali: 5 millimetrin vaneri
Maali: kiiltävä valkoinen kalustemaali

maustehylly

Ennen

Muuton yhteydessä piilotin mausteet väliaikaisesti vetolaatikkoon lieden viereen. Siellä ne saivat kieriä puolitoista vuotta. Nyt laatikko vapautuu sopivampaan käyttöön, ja noille pussimausteillekin on pian tulossa ratkaisu.

maustelaatikko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s