Helppoja housuja lapsille

Pikkuautot ovat kestosuosikkeja poikiemme leikeissä, joten housut ovat kovassa kulutuksessa. Olen hamstrannut erilaisia trikoo- ja collegeneuloksia ja resoreita lasten vaatteisiin, ja tänään innostuin ompelemaan kolmet housut kuluneiden tilalle.

Saumurilla saa nopeasti valmista, kun ompelee vyötärölle ja lahkeensuihin resorit ja tekee lahkeet ilman ulkosaumoja. Mitoitan lasten vaatteet useimmiten jonkin käytössä olevan suosikkivaatteen mukaan. Lisään tarvittaessa pituutta ja väljyyttä, ja lisään tai poistan yksityiskohtia oman mielialan mukaan. Tämänpäiväisissä housuissa ei ole taskuja. Veluurihousuissa on leveät resorit, jotka voi halutessaan taittaa. Kirkkaansiniset housut ovat ohutta trikoota, joka on sopivan kevyttä kesähousuihin tai yöasuun.

Materiaali: college/trikoo ja resori 100 % puuvillaa

Lasten collegehousuja
Kolmet housut yhdessä iltapäivässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s